كوارع بالصلصه وصوص الباربيكيو


نغسل الكوارع بالدقيق والمية والملح والليمون
وننضفها ونصفيها كويس جدا 
نحط حلة مية على النار لما تسخن نحط التوابل والبصل
واول ما تغلى
نحط الكوارع تغلى اول غلوة
ونشيل الريم من عليها
ونغطيها ونسبها تستوى
ونخلى بالنا لانها ساعات مش بتاخد سوا
هنجيب الكوارع لما اتسلقت ونخليها من العضم
نحط على النار التوم و نشوحه قليلا اول ما يتحمروا نحط الطماطم
نسيبها تتسبك ونضع معها ملعقه سكر
ونص كوب باربيكيو صوص وملعقتين خل بلسمي وملعقه صغيره اوريجانو
نضيف الكوارع ونقلبها معهم وتدخل الفرن حتي تحمر

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text