المقادير
مقدار2 فصوص من الثوم، مقشرة ومفرومة
و1 ملعقة طعام من الريحان الطازج المفروم
و1 / 2 ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود المطحون
و2 صدر ديك رومي مخليين
و6 فصوص كبش قرنفل
و1 / 4 كوب من الزيت النباتي
و1 / 4 كوب صلصة الصويا
و2 ملعقة طعام عصير ليمون
و1 ملعقة طعام من السكر البني
الطريقه
في وعاء صغير يخلط معا الثوم والريحان والفلفل
ويفرك بهم صدور الرومي ثم يغرز فيهم القرنفل
في طبق فرن اخلطي مزيج من الزيت النباتي وصلصة الصويا وعصير الليمون والسكر البني
في طبق فرن اخلطي مزيج من الزيت النباتي وصلصة الصويا وعصير الليمون والسكر البني
و ضعي الصدور في الطبق و قلبيهم جيدا حتي يتغلفوا بالمزيج ثم
صعيهم في الثلاجة على الأقل 4 ساعات.
اشويهم علي الجريل او دخليهم الفرن حتي النضج
اشويهم علي الجريل او دخليهم الفرن حتي النضج
0 comments:
Post a Comment