المقادير
ارنب كبير مقطع
نص كيلو بطاطس
حزمة كسبرة خضراء
قرن فلفل اخضر حامى
ملح وفلفل
فصين ثوم
الطريقة
- نتبل الارانب قبلها بفترة ويا ريت من الليل
وهذه هي مقادير التتبيله
بصلة
فصين توم
ملح وفلفل
كسبرة خضراة
قرن فلفل احمر
معلقتين خل
زعتر
-نرص البطاطس والبصل والكسبرة الخضرا والتوم والفلفل فى صنية
-بعد كدة نشوح الارانب المتبلة فى معلقتين زيت قبل ما نحطها على البطاطس
- بعد كدة نحطها على وش البطاطس ونحط عليهم المية علشان السوا
وندخلهم الفرن ولما تخرج
قدميها مع ارز ابيض
0 comments:
Post a Comment