في البدايه انزعي الشحم وشقيها نصفين بالطول وانزعي الحوض والانابيب والقشره الخارجيه ثم انقعيها فى ماء وملح ربع ساعه بعد كده فيه كذا طرقه اولها انك لنص ك كلاوي حمري بصله وفصين ثوم ومعاهم حبه فلفل رومي ثم حمري الكلاوي معاهم كويس واضيفي ماء وبهارات واتركيها حتى تستوي وتعمل صوص تخين وفيه طريقه انها تشرب ميتها كويس ثم نحطلها زبده تتحمر ويصب عليها قليل من الماء تدريجيا حتى النضج
الكلاوى
في البدايه انزعي الشحم وشقيها نصفين بالطول وانزعي الحوض والانابيب والقشره الخارجيه ثم انقعيها فى ماء وملح ربع ساعه بعد كده فيه كذا طرقه اولها انك لنص ك كلاوي حمري بصله وفصين ثوم ومعاهم حبه فلفل رومي ثم حمري الكلاوي معاهم كويس واضيفي ماء وبهارات واتركيها حتى تستوي وتعمل صوص تخين وفيه طريقه انها تشرب ميتها كويس ثم نحطلها زبده تتحمر ويصب عليها قليل من الماء تدريجيا حتى النضج
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
0 comments:
Post a Comment