المكونات
عرق فلتو كيلو ونص كجم ملفوف بالحبل
ملح وفلفل
معلقتين روز مارى
معلقة بابريكا
5 ليمونات كبار
معلقتين جنزبيل
نص كوب بازلاء
نص كوب جزر مقطع
بصلتين مقطعتين مكعبات
ربع كوب زيت زيتون أو عادى
الطريقة
توضع التوابل كلها معاً و تقلب على الزيت و اليمون و تدهن بها اللحم و تترك طوال الي فى التلاجة
يسخن الفرن على أعلى درجة و يوضع اللحم فى صينية مع البصل فى الفرن نصف ساعة ثم غطيها بورق فويل و أتركيها لحد ما تنضج
أطهى البازلاء والجزر علىالبخار وقبل اللحمة ما تستوى تماماً بنصف ساعة حطى الخضار معاها فى الصينية و شيلى الفويل و خرجيها من الفرن بعد أنتهاء الوقت وسيبيها قبل ماتقطعيها تهدأ ساعة و قطعيها شرائح رفيعة
0 comments:
Post a Comment