مقادير البراونيز
مقدلر1 كوب زبدة
كوب وثلث دقيق ابيض منخول
كوب ونص سكر بودرة
و4 بيضات
فانيليا
و150 جرام شوكولاتة خام ألواح مش بودرة
و3 ملاعق كاكاو كبيرة
ملعقة صغيرة باكينج باودر
الطريقة
ناخذ الشكولاتة الخام و الزبدة و نحطهم مع بعض في حمام مائي و نخلطهم ببعض
و بعد ما يحصل الذوبان التام نرفع الخليط من الحمام المائي و نتركه ليبرد
نجهز الفرن على درجة حرارة 170 درجة مئوية
نخلط الدقيق و الباكنج باودر و الكاكاو مع بعض و نسيبهم على جنب
نخلط السكر و البيض و الفانيليا مع بعض بالمضرب جيدا
نضيف الخليط بتاع الدقيق و الكاكاو و الباكينج باودر على الخليط بتاع البيض و يتم خلطهم جيدا
بعدين المفروض تكون الشيكولاتة اللي مع الزبدة بردت
يبقى نضيف الشيكولاتة و الزبدة على الخليط كله و نخلطهم جيداً
و بعدين يصب الخليط في صينية متوسطة مربعة او مستطيلة مدهونة بالزبد او السمن
و بعدين يصب الخليط في صينية متوسطة مربعة او مستطيلة مدهونة بالزبد او السمن
توضع في الفرن لمدة 20-30 دقيقة
و لما تخرج نسيبها تبرد و بعدين نقطعها مربعات
مقادير الكريمة تشيز
كوب سكر بودر كوب ونص كوب جبن كريم نص كوب كريم حلويات نخفق كريمة الحلويات ثم نضع عليها الجب الكريمى والسكر البودر ومعلقة النسكافية وتكوب مذابة فى معلقة ماء ويخفق المزيج ثم يوضع على البراونيز ويقدم يزين حسب الرغبة ممكن بالشيكولاتة الفارمسيل
0 comments:
Post a Comment