المكونات
3 عيش باجيت الفرنسى أو عيش فينو من الكبير أوى ده
كيلو صدور فراخ مخلية و بدون عظم و مقطعة شرائح زى البانيه
مكعبين ماجى فراخ
معلقتين زيت زيتون
رأس كابوتشى مقطعة شرائح
نص كيلو لانشون رومى
علبة حبنة دومتى الزرقاء الكريمى أو أى بلو تشيز
جبنة موتزاريللا
الطريقة
تفرى مكعبات المرقة فى زيت الزيتون جيدا و تتبل فيها الفراخ جيداً ثم فى طاسة كبيرة بغطاء تسخن جيداً ثم توضع الفراخ بها ولا تغطى و تترك على الجانب الأول 3 دقائق و على الثانلى 3 دقائق وفى أثناء الطهى تفرد الجبنة الزرقاء فى الخبز و يرص فيها شرائح الكابوتشى ثم يفرد لانشون الرومى وتوضع الفراخ عليه ثم توش الجبنة الموتزاريللا وبالهنا والشفا
0 comments:
Post a Comment