المكونات
كيلو أجنحة دجاج
ربع كوب صوص الشيلى (الحار)
معلقتين كبار عسل
معلتين صوص صويا كبار
معلقة صغيرة بودرة ثوم
معلقة صغيرة فلفل أسود
ربع كوب صوص الشيلى (الحار)
معلقتين كبار عسل
معلتين صوص صويا كبار
معلقة صغيرة بودرة ثوم
معلقة صغيرة فلفل أسود
الطريقة
تتبل أجنحة الدجاج فى والفلفل والثوم البودرة وباقى المكونات ثم تخبز فى الفرن لمدة ساعة لحد ما تستوى و بعدين تخرج من الفرن
وبالهنا و الشفا قدمى جمبها سلطة زبادى أو طحينة أو أفوكادو
0 comments:
Post a Comment