المكونات
مقدار 10 خوخات كبار مقشرين ومقطعين شرائح
وربع كوب دقيق
وكوب سكر
ومعلقة صغيرة قرفة
وربع معلقة جوزة الطيب
ومعلقتين زبدة
و2 باكت بف باسترى
ونصف كوب لبن
الطريقة
أفردى باكت من البف باسترى بالشوبك وحطيه فى طبق بيركس خاص بالفطائر
أفردى الباكت التانية وخليها عشان تتغطى بها الفطيرة
أخلطى الخوخ مع الدقيق والسكر والقرفة وجوزة الطيب و ضعيهم فى الطبق الخاص بالفطيرة
وقطعى الزبدة مكعبات صغيرة و وزعيها على الحشوة وأفردى عليهم البف باسترى عشان يغطيهم
أدهنى وش الفطيرة باللبن ورشى سكر عليه و دخليه فرن ساخن وأخبزيها لمدة ساعة إلا ربع لساعة ولما تخرج سيبيها نصف ساعة لتهدأ وبالهنا والشفا
0 comments:
Post a Comment