المكونات
و3 معالق كبيرة زبدة طرية
وتفاحة مقشرة و مقطعة شرائح رفيعة
ومعلقة كبيرة سكر
ومعلقة صغيرة قرفة
ومعلقة ماء
وربع كوب لبن
و2 بيضة
ونصف معلقة فانيللا
و8 شرائح توست
و16 شريحة جبنة جرايير بس أنا عملته بالشيدر كان حلة أوى
ومعلقتين عسل أو شربات دافى شوية
الطريقة
فى طاسة كبيرة نضع معلقتين زبدة و نطهى فيهم التفاح والقرفة والسكر والماء لمدة 5 دقائق
فى بولة كبيرة بالمضرب اليدوى يخلط اللبن والبيض والفانيللا
على 8 شرائح من التوست توضع شريحة من الجبن وعليها معلقة من خليك التفاح و عليها شريحة أخرى من الجبن وتغطى بالشرائح الخبز المتبقية
يغطس التوست المحشى فى خليط اللبن والبيض جيداً فى طاسة تذاب معلقة الزبدة المتبقية وعلى حرارة متوسطة يوضع التوست و يشوى على كل جانب 2 دقيقة و يقدم و يرش علية معلقة من العسل الدافىء وبالهنا والشفا
0 comments:
Post a Comment