المقادير
مقدار كوب دقيق ابيض
و1 كوب دقيق ذره
و1 كوب سكر مطحون
و1 كوب زيت
و1 كوب زبادي
و5 بيضات
كيس بكنج بودر
و2 كيس فانيليا
طريقة التحضير
نجيب الدقيق الابيض علي الدقيق الذره ونلخبطهم في بعض
بعدين نحط عليه كيس البكنج بودر ونسبهم في طبق غويط
نجيب ال5 بيضات ونحطهم في الخلاط ونحط عليهم الزبادي
والسكر والفانيليا ونضربهم في الخلاط جامد قوي لغاية مايبقوا زي العصير
بعدين نحط الخليط الي ضربناه في الخلاط دة علي الدقيق اللي في الطبق ونقلب كويس ونحط كوب الزيت ونقلب جامد
وبعدين نجيب الصنيه وندهنها زيت ودقيق ونصب الخليط
في الطبق كله وبالهنا
0 comments:
Post a Comment