المقادير
مقدار 1/3 كوب زيت زيتون
و3 فصوص ثوم
و½ ملعقة شاي رقائق التشيلي
و500 جرام جمبري مقشر
و2 ملعقة شاي بابريكا
و¼ كوب بقدونس مفروم
وعصير ليمونة
وملح فلفل أسود
الطريقه
سخني الزيت على النار
أضيفي الثوم وحركيه
أضيفي التشيلي والجمبري وحركيه مدة دقيقة
أضيفي التشيلي والجمبري وحركيه مدة دقيقة
رشيها بالبابريكا واطهيها مدة 30 ثانية
رشي عليها البقدونس وتبليها بالليمون والملح والفلفل
رشي عليها البقدونس وتبليها بالليمون والملح والفلفل
قدميها مع الارز الابيض
0 comments:
Post a Comment