سوربيه الفراوله والبطيخ


المقادير

نص كيلو فراوله مقطعه
نص كيلو بطيخ مقطع ومزال البذور
600 مل ميه او كوبين وثلث
كوب سكر
عصير ليمونه
نص كوب ورق نعناع اخضر

الطريقه

ذوبى الماء والسكر مع عصير الليمون على النار
ضعى الفواكه على النار مع نص كوب سكر لغايه ما تنزل كل ميتها ثم اطفى عليها
صفى الفواكه واخلطى العصير مع السكر المذاب وضعى العصير فى الفريزر
قلبى بالشوكه كل نص ساعه حتى يصبح جرانيتا
ضعى الفواكه فى طبق وعليها الجرانيتا
افرمى النعناع ورشيه على الوجه
ضعى عليه قليل من ايس كريم الزبادى

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text