طريقه عمل الفسخ البيتى



سمك بوري بس يكون مش رفيع يكون تخين وبعد كده تغسليه بميه عاديه وبعدين تحطيه في مصفاه يصفي ميته لمده خمس او ست ساعات بعد كده تجيبي (ملح خشن وشطه حمرا ناشفه) واخلطيهم علي بعض وتكون الشطه اقل طبعا من الملح بكتير يعني 3 او 4 ملاعق شطه وبعدين احشي راسه كويس جدا جدا وتجيبي كيس نضيف وتحطي في ارضيته راقة ملح بالشطه وترصي السمك عليه وبين كل طبقة سمك وسمك تحطي ملح بالشطه زي تمليح السردين واقفلي علي الكيس كويس وحطيه جوه حله وغطيه بعد يومين هيطلع ريحه مش لطيفه اوي بس متقلقيش منها عشان كده من الافضل انك تحطيه في البالكونه وافتحي عليه بعد 10 ايام

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text