كيكه ايس كريم الكابوتشينو


مقادير القاعده

400 جم عجينه الوز من ند الحلوانى
4 بيضات
4 ملاعق كاكاو
بشر ليمونه

مقادير الايس كريم

500 مل كريمه لبانى
2 1/2 ملعقه كبيره نسكافيه اسبرسو
100 جم سكر بودره
3 صفار بيض
3 ملاعق كبيره بسكوت اوريو مطحون وفى مصر هو البوريو
للزينه شوكولاته مبشوره

الطريقه

حمى الفرن على 175 مئويه
ابشرى عجينه اللوز واخلطيها مع البيض والكاكاو وبشر الليمون واخبزيها لمده 20 دقيقه فى صينيه متحركه القاعده ثم ديها تبرد تماما
اخفقى الكريمه جيدا حتى تجمد ثم اخفقى معاها بقيه المقادير وضعيهم فوق الكيكه وغطيها بالفويل ودخليها الفريزر
طلعيها قبل التقديم بربع ساعه وطلعيها من الصينيه وزينيها بالشوكولاته المبشوره

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text