كبد الدجاج مع لسان العصفور


المقادير

حوالي نصف كيس لسان العصفور
نص كيلو كبد الدجاج
نص كوب بازلاء مسلوقه
ملعقتين كبيرتين صلصة طماطم
بصلتين مبشروتان
بهارات مشكله
ملح
فلفل اسود

الطريقه

نحمر البصل الي ان يصبح لونة اصفر فقط من غير مايحمر
ثم نضع علية الكبده مقطعة مكعبات والتوابل حتي تنزل الكبده ميتها وتشربها
نحمر لسان العصفور في ملعقتين زيت ثم نضع علية الخليط السابق من البصل والكبد
ثم ندوب ملعقتين الصلصلة في شوربة دجاج او مية ثم نضيفهم للسان العصفور ونضيف كمية من الماء ويفضل شوربة
ونضيف لهم البازلاء المسلوقه
تم نضعة علي النار حتي يشرب ميته ثم ندخلة الفرن ونغطية حتي يستوي
ممكن ان تسوي لسان العصفور وحده في الفرن وتنشلي الكبده بعد ما تشرب ميتها لتقدميها بجانبه

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text