الكريم كراميل


المقادير

نص كيلو لبن
نص كوب سكر
4 بيضات
للكراميل ربع كوب سكر وشويه ميه
٤ اكياس فانيليا

الطريقه

احرقى ربع كوب السكر مع شويه الميه حتى يصبح كراميل ثم صبيه فى الصينيه اللى حتعمليه فيها
اضربى اللبن والبيض والسكر والفانيليا مع رشه ملح
اضربيهم جامد
صفى الخليط من مصفاه ضيفه صفيه فوق الكراميل اللى عملتيه ودخلى الصينيه الفرن
حوالى 0 2دقيقه او حسب فرنك والافضل على حمام مائى
اقلبى الصينيه وخليها تبرد ثم دخليها الثلاحه

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text