بطة محشية



 

نفرم بصلتين خشن ونخلطهم بعصير برتقالتين وبهار وملح وفلفل ونتبل البطه بيها من جوة وبرة ونضعها فى الثلاجه طوال اللليل

الحشو


 نحمر بصله فى زيت زيتون حتى تصفر ثم نضيف كوب ارز وبهارات ونشوحهم ثم نضيف ماء وملح ويادوب المية على قد الارز ونتركه يشربها ويستوى نص سوا ثم نحشى بها البطه
نضع تتبيله البصل فى بايركس وعلية البطه ونلفها بفويل وندخلها الفرن وكل نص ساعه نزود شوية حوالى 3 ساعات
البطه يجب ان لا تزيد عن 2.5 ك وبعدين نكشفها تحت الشواية وتقدم وعليها الصوص المتخلف عنها

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text