جيلي رينبو


المقادير

باكو جيلي بطعم الكرز الأسود
باكو جيلي بطعم الكرز.
٢ باكو جيلي بطعم الليمونأ
بطعم البرتقال باكو
باكو جيلي بطعم الأناناس
باكو جيلي نكهة الفراوله
ماء المغلي
1 1 / 2 كوب حليب.

الطريقه

اعملي كل باكو جيلي لوحده في وعاء منفصل مع كوب ونص ميه مغليه
اعملي باكو من جيلي الليمون باللبن المغلي
في اناء الكيك ضعي نوع من الجيلي و ضعيه قليلا في الفريزر حتي يجمد ثم ضعي النوع الاخر و هكذه حتي ينتهوا
ضعيه في الثلاجه ثم اقلبيه و ضعي علي قعر الاناء فوطه مبلله بالميه الساخنه ليطلع الاناء ويظل شكل الجيلي متماسك

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text