المقادير

جمبرى جامبو منظف ومغسول
2 ملعقة كبيرة صويا صوص غامق
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملعقة كبيرة صوص السمك
ملح وفلفل اسود (لا تكثرى الملح التتبيلة كلها مالحة )
بقدونس مفروم
عصير ليمونة

الطريقة

بنخلط كل مقادير التتبيلة سوا
وعليهم الجمبرى
وعلى الثلاجة لمدة ساعة او ساعتين

وفى الاسياخ الخشب بس نكون ناقعينها بماء قبلها بساعتين علشان مش تتحرق على الجريل

وعلى جريل ساخن جدا نضع اسياخ الجمبرى

ويقلب لمرة واحدة على كل جانب
ويقدم بالهنا

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text