***حشوه تشكن باربكيو ***
المقادير
كوب فراخ مقطعه قطع صغير
بصله شرائح
مشروم شرائح
٢ م باربكيو صوص
ملح و فلفل
الطريقه
تشوح الفراخ و البصل ثم يضاف المشروم قرب نضج الفراخ ( يمكن استعمال اي بقايا فراخ ناضجه و تقطعها قطع صغيره ) ثم يضاف صوص الباربكيو و الملح و الفلفل و تجهز معنا الحشوه
***حشوه السجق ***
المقادير
سجق مقطع قطع صغيره
جزره مبشوره
فلفل اخضر شرائح
بصله شرائح
معلقتين زيت
معلقه صويا صوص كبيره
ملح و فلفل
الطريقه
يشوح السجق ثم تضاف اليه جميع الخضروات ثم يضاف الصويا صوص و تقلب و تترك لتنضج و توضع علي البيتزا
***حشوه التونه***
تونه مصفاه جيداً
بصل اخضر قطع صغيره
زيتون اسود
فلفل اخضر قطع
ملح و فلفل
الطريقه
تخلط جميع المقادير جيداً و توضع فوق البيتزا
0 comments:
Post a Comment