لحمة مشويه بالصوص


يشوى اللحم على الفحم او الجريل
يعمل الديمى جلاس بخلط ملعقه كبيره منه مع كوب ماء
يشوح٣ فصوص من الثوم مع حبه من البصل فى ملعقتين زيت زيتون ثم يضاف نص ملعقه سكر بنى وملح حتى يذوب السكر ثم يضاف ملعقه خل بلسمى ثم يضاف الديمى جلاس
ويغلوا ٣ دقائق
ولو بتحبي الصوص سميك اضيفي ملعقه صغيره دقيق للبصل بعد ما يتشوح
تغرف اللحمه وعليها الصوص وتقدم بجانب خضراوات مشويه وبطاطس بيوريه

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text