كيش الجمبرى الصيامى



مقادير العجينه

2 كوب دقيق
125 جم مارجرين لايت غير مهدرج
2 كوب ماء مذاب فيهم 4 ملاعق كبيره كريمر
الحشو
بصله مفرومه
ربع كيلو جمبرى مقشر وسط
3 فصوص ثوم مهروسين
بروكلى وردات
نص كوب مشروم شرائح
كوب جبنه صيامى مبشوره
2كوب ماء مذاب فيهم 4 ملاعق كريمر
ملعقه كبيره نشا
ملح فلفل
نص ملعقه زعتر
 
الطريقه

تعجن مكونات العجينه ثم تفرد فى طبق الكيش وتخرم بالشوكه وتخبز ربع ساعه
نشوح البصل والتوم ثم نضيف البروكلى بعد فرمه والمشروم ونشوحهم جيد
نضيف الجمبرى حتى يصبح زهرى اللون ونتبل بالملح والفلفل والزعتر
نقلب الجبنه مع الكريمر المذاب والنشا
نضع خليط الجمبرى فى وسط الكيش وعليه خليط الكريمر
يدخل الكيش الفرن حتى النضج فنحمر وجهه فى الشوايه

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text