روستو اللحمه البارده مع صوص المشروم


المقادير 

عرق روستو صغيرمنظف وملفوف بالدوباره
بصله مبشوره
كوب مشرو م
ملعقه نشا كبير ه
ملعقه كبيره بود ره ديمى جلاس
ملعقه بهارات مشكله
بصل وثوم وكرفس

الطريقه

يحمر عرق اللحمه بدون اى دهون فى طاسه تيفال حتى يحمر جيدا من كل الجهات
نضيف له ماء يغطيه والبهارات وملح وفلفل والبصل والثوم والكرفس ويترك على نار هادئه من ساعتين لثلاثه حسب حجمه
بعد ما يستوى ناخد 2 كوب ونص مرقه من بتا عه اللحمه ونغليهم على نار عاليه حتى يقلوا النص فنضيف لهم النشا والديمى جلاس ويقلبوا حتى يذوبوا
نشوح البصله البشوره كويس فى ملعقه زيت ثم نضيف المشروم ونقلبهم حتى يتشوحوا جيدا
نضيف لهم النشا وال ديمى جلاس ونقلبهم جيدا
يضافوا للبصل والمشروم ويتركوا حتى يغلوا ويصبح الصوص سميكا
تقطع اللحمه شرائح ويصب عليها الصوص
يستحسن ترك اللحمه تبرد تماما فى الثلاجه ليسهل تقطيعها او تترك ساعتين لتهدا ثم تقطع بالسكينه الكهرباء

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text