بط بصوص البرتقال


اغسلى البطه وكتفيها بالدوباره لو مش عارفه تكتفى الاجنحه وراء الكتف ثم ادعكيها من الداخل والخارج بالملح البهر وملعقه كبيره من الكورن فلور لتصبح مقرمشه
حمى الفرن 190 c ثمخرمى البطه جيدا بالشوكه فى كل مكان واحشى داخلها ببرتقاله مقطعه وملعقتين اوريجانو
ضعى البطه على رف سلك وضعيها على صينيه فيها لتر ماء مغلى ودخليها الفرن الصدر لاعلى واطهيها لمده ساعه ونص ثم قللى الحراره ل 180 c
ابدئى بدهن البطه بالصوص كل 10 دقائق لمده ثلاثه ارباع الساعه او حتى نضج البطه ثم طلعيها من الفرن وضعيها فى طبق التقديم وصبى عليها ما تبقى من الصوص

الصوص
 
اخلطى على النار
نص كوب ماء مع مكعب ماجى و نص كوب شراب برتقال مركز و بشر برتقاله ونص ملعقه نشا وملح وفلفل واغليهم على النار

0 comments:

Post a Comment