الروستو


اول حاجة بنجيب عرق التلبيانكو
وبيكون ما بين 2.5 الى 3.5 كيلو
وبدأت أخرمه بالسكينة كدة
وعلشان اوسع الخرم .. جبت المعلقة الخشب وبدأت ادخلها فى الخرم الصغنن وهى توسع لوحدها
وجهزت فصوص الثوم
وبدأت أحشى الروستو بيه
وبعدين ربطته علشان يحافظ على شكله
وفى ملعقة زيت زيتون أو سمن مسخنة جدا جدا على النار
أنزل فيها الروستو
   

وعلى كل جهة حوالى 5 او 6 دقائق مع رشة الفلفل الاسود والملح أثناء التقليب

وبعدين أحطها فى صينية بايركس وعلى الفرن تكمل سواها حوالى ساعتين 

وأغطيها بورق الالومنيوم لمدة 20 دقيقة

وابدأ بعد كدة فى التقطيع
 
وأقدمها مع سلطة الطحينة ومقرمشات مملحة
  

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text