اصابع الكنافه


المقادير

  كنافه شعر طريه
ورق فويل مقطع مربعات كبيره 15 سم تقريبا
حشوه اللى عاوزاها
سمن ذائب او زيت

الطريقه

ناخذ الكنافة وندعكها بالسمن او الزيت جيدا
ناخذ مقدار من الكنافة ونفرشها على الفويل
ناخذ ملقعة صغيرة من الحشوة ونضعها على طرف الكنافة
نبدا نلف الكنافة مثل الرول
نلف الفويل على الكنافه ونلف اطرافه جيدا
ممكن نقليها فى الزيت بس افضل ان نرصها فى صينيه وتدخل الفرن حتى تنشف
ننزع عنها الفويل ثم ندخلها الفرن تانى حتى تتحمر ثم نسقيها بالشربات
ممكن نحشيها قشده او مهلبيه او مكسرات حسب الرغبه

0 comments:

Post a Comment

Pages

Sample Text